Open Positions - Netherlands

TECHNICAL OPERATOR M/V FULLTIME

Voor de afdeling Verpakking zijn we op zoek naar een Technical Operator. Je staat in voor het operationeel maken en bedienen van de productielijnen. Jij bedient de machine en lost eenvoudige storingen op. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en houd je de machine netjes en schoon. Je verhelpt mechanische en kleine elektrische storingen aan machines en randapparatuur.Ook draag je als technisch operator de verantwoordelijkheid voor de kosten en kwaliteit van het proces. Maar dat is niet alles. Jij zorgt ervoor dat tijdens het proces alles vlot verloopt. Daarnaast werk je mee aan de lijn bij het afvullen en verpakken van eindproducten volgens specificaties van de klant. Het betreft een functie in een 3-ploegendienst.

JE PROFIEL

Je beschikt over een technisch en/of operationeel geschoolde achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring.Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in een massaproductieomgeving binnen de farmaceutische, cosmetische of voedingsmiddelen sector. Indien nog geen ervaring als technicus? Wel affiniteit met de techniek? Geen probleem. Voordat je begint krijg je namelijk een betaalde opleiding tot technisch operator. In no time word jij voorbereid op je nieuwe job bij Famar.Je bent op zoek naar een functie waarin actie, beweging en afwisseling centraal staan. En je kunt omgaan met een omgeving waarbij situaties (planning, instructies) op het laatste moment kunnen veranderen.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.gr

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.ERVAREN FARMACEUTISCH VERPAKKINGSMEDEWERKER IN PLOEGEN

Voor de afdeling verpakking zijn wij op zoek naar verpakkingsmedewerkers.

Heb je affiniteit met de farmaceutische Industrie? Ben jij accuraat en houd je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je houdt je als productiemedewerker bezig met het afvullen en verpakken van vloeibare producten volgens specificaties van de klanten. Ook het schoonmaken van de lijn behoort tot je taken. Verdere werkzaamheden zijn:

·         bedienen van machines volgens processpecificaties;

·         tijdig treffen van de benodigde maatregelen om kwaliteitsafwijkingen te voorkomen;

·         tijdig zorgdragen dat technische storingen worden voorkomen;

·         leveren van een actieve bijdrage aan de informatie- en overdrachtsvormen


JE PROFIELJe beschikt over een MBO werk- en denkniveau, door opleiding of aantoonbare werkervaring verkregen.
Je hebt de passie om productiemachines optimaal te laten draaien en een gedreven en positief-kritische houding; Je hebt bij voorkeur ervaring in de farmacie of anders in de voedingsmiddelen of chemie sector. Je bent bereid om in 2 en 3 ploegendiensten te werken en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.gr

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.SHIFTLEIDER VERPAKKING FULLTIME IN PLOEGEN


Eén van onze Teamleiders gaat een nieuwe uitdaging aan binnen ons bedrijf, derhalve zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleider voor de afdeling Productie /Verpakking.

De productieafdeling bestaat uit bereiding en verpakking, welke verdeeld is in 2 zones. De productieafdeling werkt in 2 (en sommige lijnen in 3) shifts. Voor elke ploeg is een Teamleider verantwoordelijk gesteld voor het resultaat van bereiding en verpakking, welke elk bestaan uit een team van Bereiders, Technische Operatoren, Productie Operatoren, Lijnverantwoordelijken. Iedere zone draagt zorg voor een zo efficiënt mogelijk productieproces conform planning en de geldende voorschriften. 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de operationele en functionele aansturing binnen verpakking in jouw ploeg met rond de 30 FTE.

Je signaleert structurele knelpunten in het proces, machines, organisatie en doet voorstellen voor verbetering en optimalisatie. Continu verbeteren zit in je genen. Je prioriteit bestaat erin je medewerkers te motiveren en te coachen en bij te sturen, zodat dagelijks de doelstellingen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, kosten en output gehaald worden. Je zorgt voor een optimale uitwisselbaarheid en flexibiliteit ten aanzien van de werkzaamheden.

 

Je initieert de afwijkingen, verbetertrajecten en brengt deze ook tot uitvoering. Je bent mede verantwoordelijk voor de 5S status van de afdeling.. Je weet je medewerkers te motiveren, te enthousiasmeren en schroomt niet om ook corrigerend op te treden en je schroomt niet je handen uit je mouwen te steken, zodat de doelen van de organisatie behaald worden. In deze functie rapporteer je aan de Productie Manager.


JE PROFIEL

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of aantoonbare werkervaring verkregen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen leidinggevende productie functie in de food/chemie en/of farma. Je bent te kenmerken als een zelfstandige en pragmatische leider, die direct communiceert en rapporteert. Je bent continue opbouwend kritisch naar de bestaande resultaten en processen. Je bent in staat concrete voorstellen te benoemen en uit te voeren. Daarnaast heb je ruime ervaring / competenties in het aansturen en motiveren van medewerkers, bij voorkeur in een food of farma produktieomgeving. Greenbelt of Blackbelt diploma is een pré.

Je beschikt over goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden. Je bent continu gefocussed op veiligheid kwaliteit, bent zelfstandig, pragmatisch en doelgericht. Je hebt technisch inzicht, een hoog veiligheidsbewustzijn en orde & netheid staan hoog in het vaandel bij je.

Het betreft een functie in 2 (en soms indien nodig in 3) ploegendienst. Structurele 3 ploegendienst is in de toekomst niet uitgesloten.

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.gr

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.CHEMISCH ANALIST


Het werkgebied van de Chemisch Analist binnen de afdeling Quality Control (QC) betreft de kwaliteitscontrole en –analyse op grondstoffen/verpakkingsmaterialen, halffabricaten en eindproducten en de productieomgeving vanuit de validatie- en de reguliere productieruns. Binnen QC wordt gewerkt aan de hand van de in het kwaliteitssysteem vastgestelde procedures en instructies m.b.t. de monsteropname, wijze van analyseren en het aantal controles/analyses dat moet worden uitgevoerd. Op basis van de analyseresultaten worden de halffabricaten en eindproducten ‘vrijgegeven’ door QA.

De focus binnen deze functie ligt op het uitvoeren van de instrumentele analyses en kwaliteitsonderzoek en kwaliteitsanalyses.

Je taken zijn:

·         Voorbereiden en uitvoeren van instrumentele analyses

·         Vaststellen van meetresultaten

·         Onderhoud aan laboratoriumapparatuur

·         Voorbereiden en uitvoeren van controlemetingen

·         Rapporteren van analyseresultaten

 

JE PROFIEL

Je bent een praktische ingestelde teamplayer met een MBO+ werk- en denkniveau (zoals MLO met analytisch/chemische specialisatie of startende HBO-er). Je hebt bij voorkeur werkervaring binnen een farmaceutisch laboratorium. Je hebt kennis van fysische, chemische analyses en meetapparatuur zoals HPLC en GC. Je hebt een kwaliteit- en resultaatgerichte werkhouding, bent hands-on, oplossingsgericht en accuraat. Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.gr

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


OPERATIONS MANAGER


DE FUNCTIE

De Operations Manager is lid van het Management Team en heeft een belangrijke rol in de performance en aansturing van de operationele afdelingen.

Hij/Zij heeft een grote rol in het strategische veranderingsproces binnen Famar Nederland BV en met name daar waar het een directe relatie heeft met het productiebeleid. Tevens werk je in deze rol ook aan lean projecten en de uitvoering hiervan.

 

Je belangrijkste verantwoordelijkheid in deze functie is het leiding geven aan en coachen van de afdeling Bereiding, Technical Support, Verpakking en Productieadministratie. (ca. 10 fte direct, aan ca. 70 fte indirect). Je draagt daarbij zorg voor een adequate personeelsbezetting van de totale productie afdeling door middel van een juist instroom-, doorstroom- en uitstroombeleid.

 

Daarnaast zorg je voor het tijdig beschikbaar hebben van kwalitatieve producten, welke geproduceerd zijn volgens de geldende voorschriften (o.a. GMP) en overleg met je de afdeling Maintenance over onderhoudswerkzaamheden van de machines en productielijnen.

 

Je initieert en coördineert procesverbeteringen en operational excellence projecten en je bent verantwoordelijk voor het mede opstellen en binnen budget blijven van de kosten en het laag houden van de Cost of Non-Quality door de afdeling Productie.


JE PROFIEL

 • Minimaal een HBO(+) opleiding (richting bedrijfskunde of vergelijkbaar)
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een leidinggevende productie functie in de   food/chemie en/of farma.
 • Je hebt ervaring met lean technieken & continue verbeteren. Bij voorkeur een green of black belt opleiding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede leidinggevende en coachende vaardigheden, alsook overtuigingskracht
 • Zelfstarter met een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Resultaat- en oplossingsgedreven
 • Kennis van excel/ SAP

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.gr


HSE OFFICER

IN DEZE UITDAGENDE FUNCTIE

 • Motiveer je medewerkers om veilig te werk te gaan en bied je praktische en structurele oplossingen voor onveilige situaties;
 • Breng je gevraagd en ongevraagd advies uit aan de verschillende afdelingen binnen Famar Nederland BV;
 • Signaleer je vroegtijdig mogelijke risico’s en anticipeer je moeiteloos op veranderende omstandigheden;
 • Onderhoud je het HSE-managementsysteem en volg je de openstaande acties op;
 • Ben je HET aanspreekpunt voor medewerkers met HSE gerelateerde vraagstukken;
 • Begeleid je audits en beantwoordt klantvragen met betrekking tot HSE onderwerpen;
 • Analyseer je incidenten, gevaarlijke situaties en de prestaties van het HSE-managementsysteem;
 • Begeleid je verbeter processen en zet jij je continue in voor een veilige werkomgeving;
 • Je onderhoudt contacten met de corporate organisatie m.b.t. best practices en daar waar mogelijk de HSE processen te harmoniseren
 • Je houdt toezicht op naleving van de veiligheidsvoorschriften

JE PROFIEL

Je beschikt als HSE Officer over een hands on mentaliteit en bent praktisch ingesteld.  Je bent een spin in het web en weet de juiste partijen bij elkaar te brengen om tot verbeteringen te komen. Je kunt je werk uitstekend organiseren en prioriteiten stellen. Je hebt snel inzicht in mensen en situaties. Je bent analytisch sterk ontwikkeld. Jij bent uitstekend in staat om met verschillende niveaus en culturen om te gaan. Je bent een sterke persoonlijkheid die mensen weet te overtuigen, waardoor je o.a. veiligheidsbewustzijn creëert. Je bent een stressbestendige zelfstarter die op alle niveaus kennis kan overdragen.


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
 • Minimaal HBO werk en- denkniveau met ervaring in een vergelijkbare functie;
 • In bezit bij voorkeur van een HVK of MVK-diploma (of gelijkwaardig), of bereidheid tot volgen van deze opleiding;
 • Je hebt ervaring met managementsystemen en risicomanagement;
 • Je bent flexibel en daadkrachtig;
 • Kennis van en inzicht in de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu;
 • Je bent een echte teamplayer, werkt transparant en weet de juiste mensen te betrekken bij verbeter processen;
 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met de farmaceutische/chemische of levensmiddelenindustrie en productie en techniek;

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; training en opleidingsmogelijkheden.
 • Een zelfstandig bedrijf binnen een groter concern waarbij de lijntjes zeer kort zijn;
 • Prettige en informele werksfeer, waaronder o.a. een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere uitstapjes organiseert;

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij de afdeling HRM, telefoon (0497) 33 94 00. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar: www.famar.eu

REAGEREN

Je schriftelijke reactie stuur je naar FAMAR Nederland BV, t.a.v. afdeling HRM, Postbus 23, 5530 AA Bladel, of mail naar hr.bladel@nl.famar.grIn our website we use cookies enabling page navigation and access to specific website areas. Those cookies are necessary for the proper functioning of the website. We use as well statistic cookies that collect and report anonymous information, helping us to understand how visitors interact with our website. By clicking on the “I accept” button you agree on our use of cookies. If you require further information or don’t intend to accept our cookies, you can visit the “Term of use” page.